x

Bon Iver drukner i tilbud

Bon Iver drukner i tilbud

Justin Vernon aka. Bon Iver er en travl og eftertragtet musiker. Den amerikanske sanger og sangskriver har i løbet af det seneste år fået flere tilbud, end han kan følge med i.

Til The Guardian udtaler han: "Jeg tror, den nemmeste måde at forklare det på, er, at før, hvor jeg havde andre jobs, var det eneste, jeg havde lyst til, at spille musik. Så nu, når nærmest hvad som helst dukker op, fra et cover af Peter Gabriel til at optage "Hadestown" (en slags rockopera, red.) med Anaiis (Mitchell, red.) tænker jeg, ja da - selvfølgelig".

"Og så bliver man træt og tænker: nåh, jeg må hellere sige nej til alt fra nu af. Men så sker "Kanye-tingen" (Kanye West-albummet "My Beautiful Dark Twisted Fantasy", red.), eller – Neil Young ringede for et par dage siden, og jeg tænkte næsten: oh f***, for uanset hvad han ville sige, var jeg med på den."

Sidst vi hørte fra Bon Iver, var ved udgivelsen af ep'en "Blood Bank" fra 2009, som GAFFA tildelte fem ud af seks stjerner.

Bon Ivers længe ventede andet album, "Bon Iver", frigives den 20. juni, og Justin Vernon og band spiller i Falconer Salen i København 5. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA