Nyhed

Kevin Costner gæster Skive

Filmstjernen føjer en tredje dansk septemberkoncert til sin kalender

I maj måned offentliggjorde Kevin Costner And Modern West en dato for en koncert i Amager Bio i september måned, forleden kom der endnu en dansk dato på programmet, i Odense, og nu har skuespilleren og musikeren også meldt sin ankomst til KulturCenter Limfjord, Skive lørdag den 24. september.

Kevin Costner gjorde sig som musiker inden skuespilkarrieren tog fart, og på foranledning af sin kone vendte han for omkring fem år siden tilbage til musikken. Det bragte ham blandt andet til Danmark i februar 2010, hvor han ifølge GAFFAs Michael José Gonzalez viste sig som "en gedigen entertainer, der på sympatisk vis underholder med en række forrygende anekdoter mellem numrene". Der var dog også positive ord om musikken i den firestjernede anmeldelse:

"Herefter spiller de den rørende When The Angels Come Down og den festlige Superman, der får det bænkede publikum op af stolene for anden gang i løbet af aftenen. Til slut takkes selv samme publikum for deres tålmodighed med en række sange, som Costner er udmærket klar over, at de færreste fremmødte næppe kendte i forvejen. Som belønning herfor lover han og bandet at slutte af med en sang, som folk kan synge med på, hvorefter de kaster sig ud i Dylans Mr. Tambourine Man".


Skuespilleren har udtalt, at han har haft et behov om at komme lidt tættere på folk og få en bedre interaktion end den der kommer, når folk kommer op og beder om en autograf. Derfor spiller han koncerter på udvalgte intime spillesteder, og i september måned kan man altså opleve ham helt tæt på i både København, Odense og Skive.

Kevin Costner And Modern West går som sagt på scenen i KulturCenter Limfjord lørdag den 24. september, og forsalget starter på billetnet.dk den 14. juni klokken 10.00.

Kevin Coster gæster også Magasinet i Odense 21. september (forsalg via billetnet.dk) og Amager Bio i København 23. september (forsalg via GAFFA Live).


ANNONCE