x

GAFFA er på Northside Festival

GAFFA er på Northside Festival

Den aarhusianske festival Northside er i fuld gang. Festivalens første dag er overstået, og 11 bands og solister har spillet – fra Asbjorn And The Strange Ears over The Streets til White Lies, med P3's Le Gammeltoft og Nicholas Kawamura. Festivalen har meldt udsolgt, hvilket alt i alt vil sige 16.000 gæster, og vejret har været rimeligt, om end omskifteligt – fra sol til byger.

Rent musikalsk har grupperne efter nærværende signaturs mening generelt leveret habile optrædener, og tidsplanerne er blevet holdt.

Festivalen har dog været ramt af lidt logistiske problemer. Især har der været for få madboder, hvilket har resulteret i alenlange køer og ventetid på en halv til en hel time. Ligeledes har der været pres på toiletterne.

Et tredje problem har været den dårlige netværksforbindelse, hvilket blandet andet har gjort det til lidt af en udfordring for GAFFAs redaktion at gå på nettet, hvorfor vores anmeldelser og fotos ikke er kommet helt så hurtigt op, som vi gerne vil have det.

Festivalleder Brian Nielsen udtaler til Jyllands-Posten, at festivalen vil skaffe flere madboder og toiletter til søndag, ligesom festivalen også har kommunikeret ud, at man af samme grund gerne selv må medbringe mad søndag.

GAFFA anmelder størstedelen af koncerterne og tager masser af fotos fra festivalen. Se mere i vores Northside-sektion.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA