x

Steppeulven på ret kurs

Steppeulven på ret kurs

Efter at flere musikerforbund og senest LO trak deres financielle støtte til årets Steppeulv tilbage pga. den kontroversielle nominering af Piratgruppen i kategorien ”Årets Idé”, syntes årets prisuddeling i alvorlig fare, men nu har nye sponsorer meldt sig under fanen, og alle tab er endelig dækket ind.

Som GAFFA.dk skrev i sidste uge, så donerede Roskilde Festival et større, men ikke offentliggjort beløb, der dækkede det tab, som musikerforbundenes frafald havde resulteret i. Men efter at også LO trak deres støtte tilbage, manglede man endnu de 50.000 kr., som traditionelt bliver givet til vinderen af kategorien ”Årets Håb”.

Nu er også dette beløb imidlertid blevet dækket ind, da hhv. den private forretningsmand, Hans Kristian Pedersen, der driver Laserdisken, og Studenterhuset i Aalborg begge har doneret 25.000 kr. til årets vinder. Studenterhuset har derudover tilbudt betalte liveshows til alle de nominerede. Det drejer sig om Efterklang, Bikstok Røgsystem, Martin Ryum, Mads Mouritz og Nephew. Vinderen af kategorien får i forvejen også et job på årets Roskilde Festival.

Og sidst, men ikke mindst kan folkene bag Steppeulven glæde sig over, at der nu er udsolgt til prisuddelingen i Vega i København d. 27. januar. Ved showet vil Caroline Henderson, Bikstok Røgsystem, Nephew, Karen, Martin Ryum, Laid Back, Ikscheltaschel, The Blue Van og
Ibrahim Electric alle kunne opleves live.

Se de nominerede her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA