x

Kirsten og Marie indspiller album

Kirsten og Marie indspiller album

De to 19-årige sangerinder debuterede sidste år med en selvbetitlede folkpop-ep som indeholdt tre sange, hvor singlen "My Dear" hurtigt fik lytternes opmærksomhed på P3 og senere indtog flere hitlister blandt andet hos Det Elektriske Barometer. Nu følges der op med et debutalbum, der udsendes til november.

Tvillingerne har i løbet af de seneste 12 måneder turneret og blandt andre optrådt med The Rumour Said Fire, Oh No Ono og Fallulah, men samtidig er der blevet arbejdet på materiale til det kommende album. Efter sigende er teksterne til debutpladen "modsætninger der mødes" i form af noget dystert blandet med noget nyt, åbent og energifyldt. Teksterne er skrevet af Kirsten og Marie selv i samarbejde med deres amerikanske penneven Makaila Stierlin, der flyttede fra Danmark til USA som 3-årig.

Om de nye sange udtaler Marie i en pressemeddelelse:

"Vi har skrevet en masse nye sange, som vi glæder os vildt meget til at indspille. De nye sange er energifyldte og dynamiske, og så er der blevet arrangeret strygere til pladen sammen med Asger Agerskov Buur, og det lyder virkelig flot".

Og Kirsten tilføjer:

"På den kommende plade synger vi knapt så forsigtigt som tidligere, og jeg tror faktisk, at alle vores koncerter har hjulpet os til at synge mere udadvendt. Vi har knoklet meget for at skrive de nye sange, og det vil man også kunne høre på pladen, der bliver meget gennemkomponeret".

På Pavillion Junior på dette års Roskilde Festival præsenterer Kirsten & Marie en smuglytter fra det kommende album, der stadig ikke har fået nogen titel. De to tvillinger optræder også på dette års Start! Festival i København, hvor de kan opleves den 16. juni kl. 18:45 på Air Scenen.

Debutpladen med Kirsten & Marie udsendes til november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA