x

KaPoW inviterer til studieslutfest

KaPoW inviterer til studieslutfest

Den 24. juni inviterer Odense for andet år i træk studerende til KaPoW på Amfiscenen, hvor underholdningen leveres af bands som er udvalgt af de studerende selv. Via Facebook har de studerende selv været med til at udvælge The Floor Is Made Of Lava (billedet), Vinnie Who og det lokale band We Are til årets studieslutfest.
 
I starten af 2010 blev rockbandet The Floor Is Made Of Lava nomineret til P3 Prisen og P3 lytterhittet. Med to album og flere hits bag sig har de formået at slå sig fast som et indflydelsesrigt band i forhold til den danske rock. Ved udgangen af sidste år var bandet nomineret til fem kategorier til GAFFA Prisen og i 2010 vandt bandet titlen som "Årets Nye Navn" ved Zulu Award.

Det danske disko-pop band Vinnie Who debuterede i 2010 med albummet "Then I Met You", som siden hen er blevet udgivet i 12 lande. Og siden udgivelsen af debutalbummet har bandet leveret omkring 100 livekoncerter. 

I det lokale og eksperimenterende band We Are, som indtil for nyligt gik under navnet Them Socks, finder man efter sigende en blanding af blød pop over vild og beskidt rock til stramme funknumre.
 
KaPoW afvikles den 24. juni fra kl. 19.00 på Amfiscenen ved Brandts Klædefabrik i Odense. Dørene åbner kl 18.00.
Entré: gratis med gyldigt studiekort
kaPoW er skabt i samarbejde med Albani, Posten og Kansas CIty.
Forsalg og mere info kan findes her.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA