x

Red Hot Chili Peppers til Herning

Red Hot Chili Peppers til Herning

Red Hot Chili Peppers er lige på trapperne med deres 10. studiealbum, der er på gaden 29. august og har fået titlen "I'm With You".

Bandet følger albummet op med en Europaturné, der bringer dem til Jyske Bank Boxen i Herning 14. oktober. Det skriver gruppens officielle hjemmeside, og koncerten er også bekræftet af den danske arrangør Live Nation. Billetsalget begynder 22. juni klokken 10 på BILLETnet.dk, tlf. 70 15 65 65, posthuset samt i MCH Herning Kongrescenter.

Den første smagsprøve fra det nye album, singlen "The Adventures Of Raindance Maggie", kan man allerede få fingre i den 18. juli.

Pladen er Red Hot Chili Peppers' første plade siden "Stadium Arcadium" fra 2006, og den skulle efter sigende rumme en anden lyd end tidligere albums, gruppen har udgivet. Dette skyldes blandt andet, at guitarist John Frusciante har forladt bandet og er blevet afløst af Josh Klinghoffer, der sammen med bassist Flea har været i Afrika og hente inspiration til albummet. Desuden har Flea studeret musik, hvilket også har sat sit præg på pladen.

Sidst, Red Hot Chili Peppers gav koncert i Danmark, var på Roskilde Festival 2007. Her gav de en koncert, der generelt fik dårlige anmeldelser, også i GAFFA, hvor Morten Thornvig Johnsen gav beskedne én stjerne og blandt andet skrev: "Bandet havde absolut ingen "connection" med publikum, ingen spilleglæde og intet engagement. Det var mudret, surt og trist." Han konkluderede, at koncerten var "den kummerligste omgang kattejammer, jeg nogensinde har oplevet på Roskilde."

Man må håbe, at Anthony Kiedis & Co. kan levere en bedre præstation, når de gæster Herning til oktober.

I GAFFAs augustnummer, der er på gaden 5. august, kan du læse et stort interview med Red Hot Chili Peppers.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA