x

Arctic Monkeys og Depeche Mode i top 5

Arctic Monkeys og Depeche Mode i top 5

Som overskriften antyder, er der i denne uge hele to nyheder i top fem på denne uges hitliste. På førstepladsen finder vi Adele, der fortsat sælger ganske pænt af sin "21", mens Arctic Monkey er røget direkte ind på en anden plads med "Suck It And See".

Pladen fik lidt lunkne anmeldelser her på sitet, hvor anmelder Kristian Bach Petersen blandt andet hæftede sig ved at: "lidt af den skarpe lyriske kant er gået tabt, og i modsætning til tidligere får man ikke perlerækker af tekstmæssige spidsfindigheder." Det har dog tydeligvis ikke afholdt pladekøberne fra at gå ud og investere i de Roskilde-aktuelle briters fjerde album.

Nik & Jay er hoppet ned på tredjepladsen med deres "Engle Eller Dæmoner", og på plads nummer fire er veteranerne i Depehche Mode hoppet ind som dagens anden nyhed med deres remix-samling "Remixes 2: 81 – 11". På femtepladsen kan Agnes Obel fejre 36. uge på hitlisten med "Philharmonics".

Dagens hitlistenyheder stopper dog ikke her, om end vi skal lidt længere ned af listen for at finde den næste. På plads nummer 32 ligger nemlig norske Bernhoft, der høstede ikke mindre end seks stjerner i nærværende medie for sin optræden på Spot Festival, med sit soulede udspil "Solidarity Breaks", og på 39.-pladsen er Mumford & Sons gået ind med "Sigh No More".

Der er også et par gamle kendninge, der atter har fundet vej til top 40 i denne uge. Det drejer sig om Bon Jovis "Ultimate Collection" og Vetos "Everything Is Amplified", og mon ikke at førstnævntes kommende koncert i Horsens og sidstnævntes nyligt annoncerede åbningsjob på Orange scene har lidt at sige i den sag? 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA