x

Clarence Clemons er død

Clarence Clemons er død

I søndags, den 12. juni blev Bruce Springsteens saxofonist gennem fire årtier, Clarence Clemons, ramt af et slagtilfælde, og selvom der efterfølgende var meldinger om, at han skulle være i stabil tilstand, er den sørgelige nyhed, at han døde i går af komplikationer som følge af slagtilfædet.

Clarence Clemons har siden 1972 været en del af The E Street Band, men har også udgivet soloplader og indspillet med Jackson Browne, Aretha Franklin og senest Lady Gaga.

Om tabet af sin kære ven og bandkollega skriver Bruce Springsteen:

"Clarence har levet et vidunderligt liv. Han bar i ham en kærlighed til mennesker, der fik dem til at elske ham. Han skabte en vidunderlig og udvidet familie. Han elskede saxofonen, elskede vores fans og gav alt hvad han havde i sig hver eneste nat, han trådte på scenen. Hans tab er uvurderligt, og vi er beærede og taknemmelige for at have kendt ham og for at have haft lejlighed til at stå ved siden af ​​ham i næsten 40 år. Han var min gode ven, min partner, og med Clarence ved min side var mit band og jeg i stand til at fortælle en historie langt dybere end dem, der blot er indeholdt i vores musik. Hans liv, hans minde og hans kærlighed vil leve videre i den historie og i vores band."

Clarence Clemons blev 69 år gammel.

Læs Torben Holleufers længere nekrolog i GAFFAs artikelsektion

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA