x

Ny dato på Duran Duran-koncerten i Tivoli

Ny dato på Duran Duran-koncerten i Tivoli

Der var mange, der  var skuffede, da de britiske popikoner i Duran Duran i sidste uge meddelte, at de var nødt til at aflyse deres koncert i Tivoli og flere andre europæiske koncerter på grund af forsanger Simon Le Bons problemer med stemmen. Nu har bandet imidlertid sat en ny dato på Tivoli-koncerten. Der er altså trøst at hente til alle dem, der ærgrede sig over aflysningen, for der er i dag indgået aftale om en erstatningskoncert, der finder sted torsdag den 8. september klokken 22:00 på Plænen i Tivoli.

Bandets medlemmer er glade for at kunne meddele, at der er fundet nye datoer til fire af koncerterne, som nu indgår i Europaturnéens sidste del. Koncerterne kommer til at foregå på de oprindeligt planlagte spillesteder. I hvert af de fire lande er det adskillige år siden, Duran Duran sidst optrådte, og bandet planlægger et komplet nyt og spektakulært show.

De nye datoer er:

Fredag den 2. september - Kyocera Stadium, Haag, Holland
Torsdag den 8. september - Tivoli (Plænen), København, Danmark
Lørdag den 10. september - Forest National, Bruxelles, Belgien
Mandag den 12. september - Grand Rex, Paris, Frankrig

Bassist John Taylor siger:

"Vi var meget skuffede over at måtte udsætte starten på turnéen i begyndelsen af juni på grund af Simons stemme. Men vi har brugt tiden på at lave nyt materiale, som vil gøre de nye koncerter til noget helt specielt for vores fans. Det har taget os lidt tid at få de nye datoer på plads med spillestederne, for det er en travl tid, men nu er det på plads, og vi kan slet ikke vente med at komme på scenen!"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA