x

Dokumentarfilm om Gasolin’

Dokumentarfilm om Gasolin’

Filminstruktøren Anders Høgsbro Østergaard har bearbejdet 23 timers interview med de fire medlemmer fra Gasolin’ og kogt det ned til en dokumentarfilm, der vil få premiere til efteråret. Det skriver Berlingske Tidende.

Østergaard har tidligere lavet de meget roste dokumentarfilm om den svenske jazzpianist Jan Johansson og Tintins skaber Hergé.

Gasolin’ udsendte som bekendt i 2003 et bokssæt indeholdende hele ni cd’er, og salget er gået over al forventning. Omkring 120.000 solgte eksemplarer er det foreløbig blevet til, at bandet synes altså at være så populært som nogensinde.

Det var denne bekræftelse af, at folk stadig var interesserede, der ifølge det oprindelige Gasolin’-medlem Franz Beckerlee overbeviste de fire gamle bandmedlemmer om, at nogen kunne have interesse i fire aldrende mænds tilbageblik på deres ungdom.

”Det eneste, vi var lidt bekymrede for, var humoren, men den mente vi godt selv, vi kunne levere,” konstaterer Beckerlee med det vanlige glimt i øjet over for Berlingske Tidende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA