x

Mikael Simpson er klar med nyt

Mikael Simpson er klar med nyt

Karrieren startede i indie-bandet Luksus, der blev opløst i 2001, hvor Simpson allerede havde spillet med Nikolaj Nørlund i bandet Rhonda Harris for en kort stund. Men det var først med solodebuten og albummet "Os To Plus Lidt Ro 2002" fra 2002, at Simpson for alvor fik stemplet sit navn som musiker og sangskriver.

Og nu er han ved at være klar med endnu et album. I løbet af det seneste år er der blevet eksperimenteret i studiet. Blandt andet har makkerparret Peder og Asger Baden været en del af forløbet som producere og sangskrivere. Begge er kendte i musikbranchen og har tidligere også arbejdet sammen med Mikael Simpson.

Det nye album er efter sigende udarbejdet med Peder og Asger Baden bag knapperne og Simpson som lydfilosoffen, der altid har produceret sine egne album. På et af hans album har nogle måske bemærket, at man kan høre fuglekvidder i baggrunden. Det var ikke planlagt, men kom altså med som følge af, at Simpson havde vinduet stående åbent i sin lejlighed en dag, han var i gang med at indspille. I en pressemeddelelse lyder det som følger:

"Processen har været at Peder og Asger Baden i løbet af dagen har indspillet og komponeret musik, og når de så er gået i seng, har Simpson siddet om natten og skrevet tekst og melodi oven i. En lidt sjov og alternativ "ping pong" måde at skrive musik på, men det har i den grad virket".

Første single har fået titlen "Morgenlys", og det forlyder, at den skulle give et fremragende indblik i, hvordan Mikael Simpson anno 2011 lyder: "stadig som Simpson med med et twist af en ny lyd, hvor det organiske er i højsædet".

Sidst vi hørte fra Simpson, var da han udgav sit femte album "Slaar Skaar" fra 2009. I den forbindelse blev singlen "Inden Du Falder I Søvn" det mest spillede danske nummer på P3 i 2009, og samme år bød også på udsolgte koncerter landet over.

Albummet, der endnu ikke har fået en titel, forventes på gaden til sensommeren/efteråret.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA