x

Spot Festival præsenterer Orange Extended

Spot Festival præsenterer Orange Extended

Til Aftryk-festivalen på Østhimmerlands Ungdomsskole i Bælum den 18. maj konkurrerede omkring 45 efterskole-bands om den eftertragnede billet til næste års Spot Festival, og her var det funkrock-bandet Orange Extended, der trak det længste strå.

Bandet imponerede dommerpanelet og de cirka 2000 publikummer med deres seks egne numre, og derved løb de af med gevinsten. I følge en pressemeddelelse udtaler guitatist Adam Peleg:

"Vi havde slet ikke skænket Spot-konkurrencen en tanke, da vi gik på scenen. Vi koncentrerede os bare om at lave et så fedt show som muligt".

De fem begyndte at spille sammen ved lidt af en tilfældighed i september måned. Selvom de alle har smag for meget andet end funk, var de hurtigt enige om, hvordan deres lyd skulle være:

"Som Stevie Wonder - bare lidt mere rocket. Ridin' Thumb er heller ikke helt skævt".

Deres musiklærer Søren Knudsen kalder deres foreløbige resultater "fantastiske" og udtaler:

"Drengene har brugt masser af timer på bandet, og de fem har sammen vist sig at være en perfekt cocktail. Det har været en fornøjelse at følge deres udvikling, og det stopper jo ikke, når de forlader Vestbirk. Succesen med Orange Extended er delvist planlagt".

De fem drenge, som afslutter deres efterskoleophold i den kommende uge, har rødder vidt forskellige steder i Jylland. Men det hindrer dem ikke i at udleve drømmen om en musikkarierre, for i følge pressemeddelelsen er jobbet på Spot Festivalen en enorm motivation i de kommende måneder og drengene er indstillet på at holde sammen og skrive flere sange. 

Orange Extended har tidligere spillet live til byfester og har allerede booket flere jobs efter sommerferien. Blandt andet den 10. september på Gyngen i Aarhus samt en konkurrence om at spille opvarmning for Carpark North.

Orange Extended består i øvrigt af Niels Ravn Holm (sang, keyboard), Rasmus Waagø Jacobsen (guitar), Andreas Hjertensgaard (bas) og Magnus Lynge Sørensen (trommer).

Du kan finde mere information om Orange Extended her eller via Facebook.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA