x

Machine skriver kontrakt med Warner

Machine skriver kontrakt med Warner

I går mandag den 20. juni var dagen, hvor Machine udgav deres første single "From My Mouth" på iTunes. I dette års Karrierekanon blev bandet tildelt en finaleplads og har efterfølgende skrevet pladekontrakt om et album med Warner Music Denmark.

"From My Mouth" og det kommende tilhørende album er efter sigende bygget op omkring kollektiv bevidsthed og gruppedynamikker. I en pressemeddelelse siger forsanger Kristoffer Buch følgende:

"From My Mouth' handler dybest set om magtesløshed over at være havnet i den kasse man nu engang er havnet i - og frustrationen over at måtte erkende at man selv er hoppet ned i den kasse. Det er et tema for hele pladen faktisk... At alting er så trygt og rart når man står udenfor og kigger ind, men når man kommer indenfor er det faktisk bare klaustrofobisk og begrænsende. Vi er alle helt enormt forblændet over udtryk og stil, og det kommer meget ofte til at gå hårdt ud over den egentlige mission. Pludselig gør man det man gør og mener det man mener - fordi det er det alle andre også gør og mener".

Machines fire medlemmer har spillet sammen siden deres tid i folkeskolen i Maribo, og to af dem er brødre.

"Det er ikke fordi at vi som band nødvendigvis er bedre end nogen af de andre, men jeg ser bare rockbands der vil gøre alt for at presse tekster om øl og patter ud over scenekanten, fordi "det skal man vel bare" når nu man er blevet et helt ægte rockband. Det skal ligne at være hårdt og grimey, men i virkeligheden er det bare pisse konformt og kedeligt. Vi betragter ikke os selv som et rockband med stort R, men vi vil gerne udforske genren. Egentlig er vi meget lidt bevidste om vores stil, og det er ofte blevet opfattet som arrogance... men det er jo faktisk alt andet end det".

Machines album sendes på gaden til efteråret.

Bandet kan inden da opleves følgende steder og datoer:

24. juni – V58, Århus

6. juli – Vig Festival, Vig

4. august – Danmarks Grimmeste Festival, Århus

De fire drenge kan også opleves i morgen den 22. juni kl. 20:00 på Floss i Larsbjørnsstræde 10 i København, hvor de ud over at holde releasefest og fejre pladekontrakt også fremviser den nye video til "From My Mouth".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA