x

Eric Burdon & The Animals gæster Amager Bio

Eric Burdon & The Animals gæster Amager Bio

Det engelske rockband blev dannet i 1962 med Eric Burdon som forsanger. To år senere hittede de med fortolkningen af den traditionelle sang "The House of the Rising Sun" samtidig med, at de turnerede med den legendariske amerikanske musiker Chuck Berry, og senere på året kan de opleves i Danmark.

I 60'erne befandt The Animals sig musikalsk et sted imellem pop-rock og traditionel rhythm and blues, før de kastede sig over den mere psykedeliske rock. Bandet differentierede sig ved ofte at omfortolke folk-sange frem for den traditionelle blues, og de var også et af de første navne, der indspillede en anti-Vietnamkrigssang, "Sky Pilot". Endvidere har de inspireret forskellige kunstnere som Bruce Springsteen, Tom Petty og Fine Young Cannibals.

Eric Burdon fejrede sidste år sit 50 års jubilæum som sanger, og han er stadig aktiv som solist. Sidst man hørte fra ham var i 2006, hvor han udgav det blues- og soulinspirerede album "Soul of a Man". Sidst bandet gæstede Danmark var i 2008, hvor de optrådte på Tivoli Teatret i Aarhus. 

Torsdag den 1. september, kan man opleve Eric Burdon & The Animals i Amager Bio i København.

Billetsalget starter torsdag den 23. juni, kl. 10.00.

Fra torsdag den 23. juni kan mere information findes her eller via Facebook


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA