x

Andy Fletcher vender plader på Train

Andy Fletcher vender plader på Train

Train-klubben ULAH's booker Bertram Zanjani er som rigtig mange andre en kæmpe fan af Depeche Mode, og han er derfor en særdeles stolt over at kunne præsentere et af sine store forbilleder for et danselystent publikum på Train i Aarhus.

Andrew John "Andy" Fletcher, også kendt som "Fletch" er medstifter og medlem af Depeche Mode, når han til august besøger Aarhus er det som ambassadør for bandet og som dj i en periode hvor Depeche Mode ikke er på en af deres efterhånden utallige albumturnéer. Fletcher har spillet på klubber og festivaler over hele verden inklusive Sonar i Spanien og Creamfields i hjemlandet England.

2011 har bragt den kendte keyboardspiller til Ukraine samt Australien og Asien, hvilket er sket i forbindelse med udgivelsen af den seneste remixpakke fra Depeche Mode. En opsamling med titlen "Remixes 2: 81–11" som findes som en enkelt cd, i en 3 cd-box og i en særlig vinyludgave som indeholder remix af Trentemøller, Eric Prydz, UNKLE og mange andre.

Ifølge arrangørerne han Andy Fletcher nyder at spille i mere intime omgivelser, hvor der er øjenkontakt med publikum, og hvor han kan spille lige præcis det, han vil i alle stilarter. Dog er omdrejningspunktet gamle klassikere og nyt materiale med Depeche Mode samt alt godt i genren electro fra Human League til Alex Metric.

Andy Fletchers Depeche Mode DJ-Set kan opleves på Train 5. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA