x

GAFFA Shop er på Roskilde

GAFFA Shop er på Roskilde

Roskilde Festival er i fuld gang, og vanen tro er GAFFA til stede i stor stil. Både redaktionelt og via GAFFA Shop, som er rykket væk fra sin vante plads på internettet på adressen gaffashop.dk og ud i den virkelige verden.

GAFFA Shop har traditionen tro slået sin butik op ved Port 10 over for Pavillon Junior-scenen, og her sælger vi musik og merchandise med massevis af kunstnere fra ind- og udland - ikke mindst dem, der optræder på Roskilde.

GAFFA Shop sælger blandt andet eksklusivt merchandise med kunstnere som PJ Harvey, Portishead, M.I.A., Lykke Li, The Raveonettes, Veto, De Eneste To og mange, mange flere.

Derudover har vi masser af gode tilbud, vi har vores traditionsrige fodboldspil, og vi har stribevis af lænestole, du kan flyde ud i og tage en slapper i og for eksempel læse det nyeste nummer af GAFFA. Og når det spritnye GAFFA juli lander torsdag den 30. juni, kan du naturligvis læse det hos GAFFA Shop. Blandt andet kan du til den tid læse interviews med Roskilde-aktuelle kunstnere som Arctic Monkeys, Katy B, Battles og Frisk Frugt.

Vi ses hos GAFFA Shop ved Port 10!

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA