x

Per Vers laver særlig Roskilde-rap

Per Vers laver særlig Roskilde-rap

De seneste 10 år har Per Vers stået på en af Roskilde Festivals scener, men når han på lørdag klokken 12 hopper op på den urbane Cosmopol-scene, og ifølge eget udsagt serverer soundtracket til din morgenkaffe, er det hans første hele koncert under eget navn. Et helt nyt Roskilde-nummer er lavet til lejligheden.

"Roskilde State Of Mind" er bygget over tracket fra Jay Z's "Empire State Of Mind". Ayoe Angelica erstatter Alica Keys som kvindelig vokalist.

Nummeret kan hentes som en del af et DJ Noize mixtape, Per V. har lagt ud på sin blog, som også indeholder et 20 minutters sammenklip af Per V's mange tidligere liveoptrædende på festivalen. 

På samme blog afslører Per Vers, at han til koncerten på Roskilde medbringer ikke mindre end 18 venner på scenen herunder blæsere, vj's og kæmpe kor. 

"Man kunne vælge at gyse over at blive tildelt en tid der hedder lørdag kl. 12.00, men jeg ved, at omegnens bagstive musikelskere vil rejse sig fra tissemudderet og kravle op til dåd og kaste højlydt kærlighed imod os, fordi jeg sværger WE GONNA PUT ON A SHOW. 19 mands setup. Det blir crazy", skriver Per vers på bloggen. 

Per Vers spiller på Roskilde Festivals Cosmopol-scene, lørdag klokken 12. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA