x

White Lies til Horsens

White Lies til Horsens

Sidst White Lies gæstede Danmark, spillede de foran omkring 15.000 mennesker til NorthSide Festival i Aarhus, så det bliver en noget mere intim omgang, når de til december lægger vejen forbi Horsens Ny Teater.

Bandet har gæstet Danmark ved en lang række lejligheder, men de har ikke tidligere spillet indendørs koncerter udenfor København, så det bliver en unik mulighed for det jyske publikum, når bandet går på scenen i Horsens Ny Teater, hvor der er plads til 760 gæster.

Det var Lille Vega, der i 2009 lagde rum til briternes første danske koncert, som i den grad tog musik-anmelderne storm. Her skrev GAFFAs Kristian Bach Petersen blandt andet i en femstjernet anmeldelse:

"Frem for at fylde koncerten med snak og andenrangs sange, leverede White Lies cremen af deres flotte debutalbum, i en super tight og nærværende liveudgave, hvor deres dystre musik og sammenbidte stil gik op i en flot og vedkommende enhed".

GAFFAs læsere gav efterfølgende bandet prisen som Årets Nye Udenlandske Navn, og siden da er succesen holdt ved herhjemme, hvor bandet har spillet to koncerter siden udgivelsen af deres andet album "Ritual".

Om den kommende koncert siger Kim Bisgaard, teaterdirektør ved Horsens Ny Teater:

"Vi er enormt glade for at kunne præsentere White Lies på Horsens Ny Teater. Vores rammer egner sig fantastisk til eksklusive koncerter, med stående publikum foran scenen samt siddende gæster på balkonerne i klassisk teatersalsstil".

White Lies spiller i Horsens Ny Teater 9. december, og billetterne sælges fra onsdag den 29. juni klokken 12.00 via Billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA