x

Endnu en dansk Erasure-koncert

Endnu en dansk Erasure-koncert

Vince Clarke og Andy Bell optrådte tirsdag aften i Operaen i København, og knap er de trådt af scenen før de er klar med endnu en dansk koncert. Det betyder at Erasure kan opleves i Falconer Salen i København til november.

Til den tid vil den engelske duo være aktuelle med albummet "Tomorrow's World", der forventes at ligge klar til salg i løbet af efteråret. Noget af det nye dukkede allerede op i Operaen, men det var dog en af de gamle, der blev lagt ud med til gårsdagens koncert, hvor sangen "Hideaway" øjeblikkeligt fik folk ud af stolene. Derfor lover arrangørerne af den kommende koncert, at der for det danseglade publikum være mulighed for ståpladser i Falconer Salen.

Erasure indkasserede fem stjerner for deres koncert i Operaen, hvor de leverede hits som "Chorus", "Oh L'Amour", "A Little Respect", "Stop!", "Ship Of Fools", "Victim Of Love" og "Sometimes" for nu bare at nævne nogle stykker, og mon ikke en del af dem dukker op igen ved næste besøg.

Erasure kan opleves i Falconer Salen i København 7. november, og billetsalget starter lørdag den 9. juli kl. 10 gennem Billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA