Nyhed

Eric Burdon aflyser

Burdon og The Animals aflyser koncerten i Amager Bio af helbredsmæssige grunde

Torsdag den 1. september skulle Eric Burdon And The Animals have givet koncert i Amager Bio, men koncerten er aflyst på grund af helbredsmæssige årsager, der er gået ud over hele den kommende turne.

Det engelske rockband blev dannet i 1962 med Eric Burdon som forsanger. To år senere hittede de med deres fortolkningen "House of the Rising Sun", som en vis Bob Dylan også havde indspillet på sit debutalbum. I 60'erne befandt The Animals sig musikalsk et sted imellem pop-rock og traditionel rhythm and blues, før de kastede sig over den mere psykedeliske rock.

Bandet differentierede sig ved ofte at omfortolke folk-sange frem for den traditionelle blues, og de var også et af de første navne, der indspillede en anti-Vietnamkrigssang, "Sky Pilot". Eric Burdon fejrede sidste år sit 50 års jubilæum som sanger, og han er stadig aktiv som solist.


Sidst man hørte fra ham var i 2006, hvor han udgav det blues- og soulinspirerede album "Soul of a Man". Sidst bandet gæstede Danmark var i 2008, hvor de optrådte på Tivoli Teatret i Aarhus. Det vides i skrivende stund ikke, om der arbejdes på en ny dato for den aflyste koncert i Amager Bio.

 

ANNONCE