x

Lily Allen skriver sange til ny Bridget Jones-musical

Lily Allen skriver sange til ny Bridget Jones-musical

I september for to år siden udtalte Lily Allen, at hun ikke ville lave mere musik med ordene:

"Bare så I ved det: jeg har ikke forlænget min pladekontrakt og har heller ingen planer om at indspille en ny plade. Men jeg vil stadig forblive fan af ny musik, så det er ikke noget egoistisk korstog. Den tid er længe forbi for mit vedkommende, hvor jeg kunne tjene penge på at indspille musik."
 
"Jeg vil gerne have, at kunstnere, der ikke synes om fildeling, også kan få deres besked ud. Jeg vil gerne gøre det klart, at fildeling ikke er i orden, og at jeg gerne vil have musikindustrien til at se på, hvordan vi kan hjælpe artister, der kæmper med at bryde igennem i disse fildelingstider."

Nu er der imidlertid nyt på vej fra sangerinden, der er ved at forfatte en stak nye sange til en musical-version af Bridget Jones' Dagbog. Allen udtaler til Elle Magazine:

"Jeg skriver stadig. Jeg skriver bare for andre. Jeg er snart færdig med sangene til en musical, og jeg regner med, den er klar næste år. Jeg kan ikke forpligte mig til at tage på turné i syv måneder, og forlade min mand. Jeg savner virkelig at synge mine sange for folk og se reaktionen på deres ansigter Det er en af ​​de mest fantastiske ting, man kan gøre, eller det var det i hvert fald for mig."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA