x

Undergrunds-protestalbum til gratis download

Undergrunds-protestalbum til gratis download

En række musikere fra den danske undergrund har fundet sammen for at gøre oprør over den måde, hvorpå de selv betegner, at den danske folkesjæl er blevet formørket på igennem de sidste mange år. Det drejer sig om Theodor Lent, Los Illuminados, A Girl In A Rat Suit, Manden Fra Onkel, Anders Thode og Novo Mundus. 

Dragut fra Pink Marines udtaler:

"Det er ikke regeringen, og alle dens spøjse politiske tiltag, vi er sure på. For vi skal ikke skyde al ansvar over på de "stakkels" politikere. Vi danskere skal kickstartes, og det er noget vi kun kan gøre på egen hånd. Livet skal nydes igen, og surmuleri, frygt, fremmedgjorthed, konformitet, nærighed og manglende tolerance og overskud til andre mennesker end sig selv skal have fingeren."

Albummet er gratis, og musikernes håb med "Roots" er, at det kan gøre en forskel. At der stilles krav om ærlighed og medmenneskelighed. "At der bliver snakket om, hvad det er for et menneskesyn, der bliver signaleret fra danskere og Danmarks beslutningstagere. At nuancerne snarere end kontrasterne kommer i fokus," skrives der i en pressemeddelelse.  

"Vi vil ikke bevare Danmark, vi vil have et nyt Danmark. Og med fare for at lyde som et par lallende hippier, vil vi alligevel slutte af med at sige: Brug den her sommer som startskud til at elske hinanden, og gør det både med hjertet, pengene og handlingerne."

Der holdes releasefest på KB18 d. 20 juli, hvor en håndfuld af bandsne optræder.

Pladen kan høres og downloades på www.rootsindk.bandcamp.com


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA