x

Boyzone-koncerten i Aalborg er aflyst

Boyzone-koncerten i Aalborg er aflyst

Der må siges at være gang i koncert-aflysningerne i dag. Irske Boyzone skulle nemlig have givet koncert den 4. august på Skråen i Aalborg, men denne koncert er nu aflyst på grund af, hvad arrangørerne kalder tekniske problemer. Helt præcist hvilke tekniske vanskeligheder, der er tale om, meldes ikke ud.

Boyzone mistede i 2009 et medlem, da Stephen Gately døde på Mallorca, og fem måneder senere udgav gruppen sit første album i tolv år dedikeret til sangeren.

Boyzone er et af de mest succesfulde navne nogensinde på hitlisterne i Storbritannien med nitten top 40-singler og seks, der har taget førstepladsen i England, og ni, der har ligget nummer et i hjemlandet. De har et samlet pladesalg på mere end tyve millioner plader fordelt på fire fuldlængde udgivelser og diverse opsamlinger.

Blandt de største hits finder man "Love Me For A Reason", "Father And Son" og "Words", og samtidig har frontmand Ronan Keating som bekendt sideløbende kunnet lancere en særdeles succesfuld solokarriere.

Alle købte billetter refunderes.
Alle der har købt billet hører snart fra billetlugen, og de der ikke har hørt fra Billetlugen om 14 dage, kan kontakte Skråens billetkontor på 9812 2189 (torsdag, fredag og lørdag kl. 13 - 17) eller på [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA