x

Love Shop og Søren Huss giver koncert i Den Grå Hal

Love Shop og Søren Huss giver koncert i Den Grå Hal

Det skal nok gå hen og blive en fornøjelig aften i Den Grå Hal, når Love Shop og Søren Huss inviterer til dobbeltkoncert i på Christania. Både Love Shop og Søren Huss markerer med denne fælles koncert, afslutningen på længerevarende turne- og albumforløb.

Sidst GAFFA anmeldte Søren Huss var på Northside Festival, hvor Ole Rosenstand Svidt tildelte koncerten fire stjerner og skrev:

"Søren Huss & Co. leverede en absolut godkendt præstation, selvom han ikke helt opnåede den samme magi, som han gjorde på efterårsturnéen, hvor de patosfyldte sange gik op i en højere enhed med stemningsfuld lyssætning i et mørke, som stod bedre til sangene end dagens høje sol. Men nu er det som bekendt sommer, og det er jo lidt svært at have noget imod."

Sidst Love Shop blev anmeldt var på Train i Aarhus, hvor selv samme hr. Svidt delte fem stjerner ud i sin anmeldelse, hvor der blandt andet stod følgende:

"Både Hassig og Hall var savnet, og måske af samme grund var stemningen blandt publikum ikke helt så ekstatisk, som den tidligere har været. Men med lutter stærke sange, en karismatisk og velsyngende Jens Unmack og et fremragende band må Love Shop stadig gerne holde åbent mange år endnu."

Efter koncerten vender Søren Huss tilbage til Saybia og færdiggørelsen af deres kommende album, mens Love Shop går i tænkeboks for at overveje fremtiden.

Forsalget starter onsdag d. 5. Juli kl. 10.00.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA