x

Indierock til Copenhagen Jazz Festival

Indierock til Copenhagen Jazz Festival

Copenhagen Jazz Festival har i flere år udfordret jazz'en og dens gængse afgrænsninger med temaet "…something else". Gennem de sidste tre år har Copenhagen Jazz Festival i dette tema præsenteret alt fra indierock til avantgarde og electronica, og blandt andre Daedelus, Efterklang, Jon Hopkins, Under Byen, I Got You On Tape og Cluster har optrådt på festivalen i den forbindelse. I år foregår "…something else" henholdsvis på Charlottenborg, i Kunstakademiets Festsal samt en enkelt aften i Skuespilhuset.

Torsdag den 7. juli er der dobbeltkoncert med Our Broken Garden og Chimes & Bells, mens publikum dagen efter kan opleve Sleep Party People, der optræder med kaninmasker og spiller melodisk shoegazer med en drømmende soveværelsesæstetik.

Herudover optræder også Quadron, Papir og Grammofunch, der her kan opleves i en ny udgave med sangerinden Quarin Wikstrøm.

Desuden giver ...something else mulighed for at opleve en speciel koncert i Skuespilhuset, hvor Bagdad Dagblad-trommeslager Emil de Waal har samlet sit Elguitar&Saxofon-ensemble til forestillingen A Visual Soundtrack of New American Cinema, hvor de Waal hylder den rå filmbølge New American Cinema og instruktører som Martin Scorsese og Francis Ford-Coppola i et audiovisuelt show med vj Casper Øbro.

Copenhagen Jazz Festival finder sted fra den 1. til den 10. juli.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA