x

Michael Møller til Voxhall

Michael Møller til Voxhall

31-årige Michael Møller, som har fire albums med gruppen Moi Caprice og den roste solodebut Every Streetcar has a Name fra 2007 i bagagen, gjorde sig i foråret bemærket ved at udråbe maj måned til "A Month of Unrequited Love" og fremdeles udsende en ny sang om ugengældt kærlighed i samfulde månedens 31 dage.

Materialet udkommer i albumform til efteråret, og første september vil fans kunne opleve det ambitiøse projekt live på det århusianske spillested Voxhall. I første omgang afrundede Møller projektet med en gratis koncert på det københavnske udstillingssted Charlottenborg, hvor han fremførte alle 31 sange.

Genkommende tema

I forbindelse med projektet fik GAFFAs Ole Rosenstand Svidt en længere snak med Møller, som konstaterede at den ugengældte kærlighed er et genkommende tema i hele hans bagkatalog, og blandt andet fortalte:

– Jeg har altid været tiltrukket af tragedien. Jeg kan godt lide at lytte til melankolsk musik, også når jeg er glad. For eksempel elsker jeg at høre Nick Cave på en solskinsdag. Og jeg har set mange triste film. Der er interessant at beskrive, hvad der sker, når et menneske smuldrer rent følelsesmæssigt. Men hvorfor ved jeg faktisk ikke.

Skulle De på tilsvarende vis føle behov for ordentlig dosis melankoli, er muligheden der altså igen på Voxhall den 1. september, hvortil billetter vil koste beskedne 110 kroner. De kan erhverves i Stereo Studios butikker samt via ebillet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA