x

Ny musikvideo fra Medina

Ny musikvideo fra Medina

30. maj sendte Medina første single fra sit kommende album på gaden, og i går blev videoen til sangen "For Altid" så sluppet løs. Det sker umiddelbart op til en række koncerter i sommerlandet, herunder Grøn Koncert-turnéen, Skanderborg Festival og Langelands Festival. Det er i øvrigt andet år i træk, Medina er ombord på Grøn Koncert-karavanen, som begynder i næste uge.

Videon er instrueret af Michael Sauer Christensen som også stod bag Medinas seneste video til hendes engelsksprogede single "Gutter". Foruden samarbejdet med Medina har han også lavet videoer til navne som Nephew, The Storm og Nik & Jay.

Kort efter udgivelsen af singlen fangede GAFFAs Michael José Gonsalez iøvrigt den travle sangerinde, som fortalte om den kommende plade, der forventes udsendt i september:

- Den nye single er meget sigende for det, der kommer. Uha, jeg glæder mig meget til at spille resten for jer. Der er fokus på lysere melodier – dog stadig med lidt mørke hist og her. 

Brikkerne på plads

Hun afviste desuden at være afskrækket over at skulle leve op til den særdeles succesfulde forgænger, Velkommen til Medina:

– Det tænker jeg ikke så meget over mere. Jeg gik sgu ret meget ned med flaget i starten over det pres, jeg følte, der var. Men det var mit eget mentale pres. Så da drengene i Providers sagde "Intet pres. Du skal jo bare gøre, du gør bedst" ... ja, så faldt brikkerne på plads.

Efter udgivelsen af albummet byder Medinas kalender på promotionaktiviteter i blandt andet Tyskland og USA.

Se videoen på GAFFA TV nedenfor

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA