x

Murder holder længere pause

Murder holder længere pause

Duoen Murder, alias sanger Jakob Bellens og guitarist Anders Mathiasen, udgav sidste efterår deres tredje album, The Gospel of Man, og har siden været på en turné, som altså nu har varet et lille år. Godt tredive danske koncerter og femogtredive i udlandet er det blevet til, og i august trækker duoen stikket og indleder en pause på ubestemt tid.

Først sættes dog punktum med to koncerter på henholdsvis Lille Vega, København, og i Musikhuset i Aarhus, den 29. og 31. august, hvor duoen stiller op med et band som blandt andre tæller med-komponist og bassist Jonas Westergaard samt de to Slaraffenland-musikere Bjørn Heebøl (trommer) og Christian Taagehøj (guitar m.m.).

Varm modtagelse

Gospel of Man fik en varm modtagelse, også fra GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, som blandt andet konstaterede at "Sangskrivningsniveauet er også denne gang på et særdeles højt niveau gennem samtlige 11 sange. (...) Murder har med andre ord gjort det igen og leveret et af årets bedste danske album. Amen.".

Der er næppe nogen fare for at Bellens, der også slår sine folder i I Got You On Tape, vi ligge på den lade side efter at have sat Murder på stand by. Han fortalte således GAFFA sidste efterår:

– Jeg er virkelig rastløs og utålmodig af natur. Jeg havde besluttet mig for at have to uger her i løbet af sommeren, hvor jeg ikke skulle lave noget, og det kunne jeg slet ikke finde ud af. Jeg trippede bare virkelig meget for at komme i gang igen. Men det var nok også fordi, jeg ikke tog nogen steder hen. Jeg tænkte, at jeg skulle så meget ud at rejse resten af året på turné, og så kunne jeg lige så godt bare nyde sommeren på Vesterbro. Men jeg kunne ikke finde ud af at nyde det!

Se en optagelse fra duoens sidste koncert i Vega her og køb billetter til koncerten i København på Vegas hjemmeside, hos Billetlugen eller i din lokale Fona-butik. De koster 150 kroner plus gebyr. I Århus koster billetterne 170 kroner, ligeledes på billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA