Nyhed

Jean Michel Jarre hylder H.C.A.

Den franske multikunstner vil d. 2. april åbne det store åbningsshow i Parken i anledning af den danske digters 200-års dag

Sidst verdensnavnet og multikunstneren Jean Michel Jarre gæstede vores lille rige, var ved den famøse vindmøllekoncert ”Aero”, der blev afholdt i marklandskabet nær ved Gl. Vrå i Jylland. Denne koncert blev som bekendt druknet i regn og mudder, men nu skulle der være mulighed for at opleve den franske troldmand i mere ”sikre” omgivelser.

Arrangørerne af det store åbningsshow i Parken d. 2. april i forbindelse med fejringen af H. C. Andersens 200 års fødselsdag har nemlig fået Jean Michel Jarre til at åbne showet.

Jarre vil ifølge eb.dk fremføre en 15 minutters introduktion til aftenen, der bl.a. vil indeholde en musikalsk fortolkning af en af H. C. Andersens mere dystre fortællinger, ”Skyggen”.


”Jeg er utrolig beæret over at deltage i fejringen af H.C. Andersen. For mig er han en kunstner på linje med Picasso, Shakespeare og Mozart, og jeg har valgt ”Skyggen” for at fortælle om den stemning, der ligger i hans eventyr, snarere end at fortælle en konkret historie,” udtaler Jarre til Ritzau.

ANNONCE