x

Dansk kamp om Bowie-koncert

Dansk kamp om Bowie-koncert

David Bowie kommer til Danmark til sommer, så meget kan vi være sikre på. Spørgsmålet er bare, om han vil kunne opleves på Roskilde Festivalens Orange Scene eller i Operaen?

Ifølge eb.dk foregår der i disse dage et større slagsmål i kulisserne om, hvem den engelske superstjerne skal berige med sin optræden. Det Kongelige Teater skal således have forhandlet med Bowie om at stille op som hovedattraktion ved en stor koncert i Operaen, hvor kronprins Frederik skal overrække en ny kulturpris.

Koncerten i Operaen er tænkt som en engangsforeteelse, hvor Bowie skal fremføre en helt specielt og unik koncert, men problemet er, at også Roskilde Festivalen gør krav på sangerens gunst.

Sidste år måtte Bowie som bekendt aflyse sin koncert på festivalen pga. dårligt helbred, og nu er festivalen stålsat på at få stjernen øverst på deres program til dette års festival. Så spørgsmålet er, om Bowie både moralsk og juridisk kan tillade sig at se bort fra festivalens ønske, selv om han hellere måtte ønske at være i royalt selskab?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA