x

Morrissey udgiver selvbiografi

Morrissey udgiver selvbiografi

Som vi tidligere har skrevet på GAFFA, vil Morrissey udgive en selvbiografi - og nu ligger udgivelsestidspunktet fast.

Sentimentalt klimaks

Ifølge NME Magazine har sangeren planer om at udgive sin stærkt imødesete selvbiografi i december 2012. Ifølge Billboard har han blandt andet udtalt følgende om bogen:

"Det sentimentale klimaks på de seneste tredive år (...) Den vil først blive udgivet i december 2012, hvilket giver mig nok tid til i mellemtiden at pakke alt hvad jeg ejer ned i en kasse og forsvinde til det centrale Brasilien (...) De uskyldige er navngivet og de skyldige er beskyttet", siger sangeren til det britiske musikmagasin.

Ved udgangen af 2009 udgav sangeren en novelle, "The Bleak Moor Lies", som blev udgivet i antologien The Dark Monarch: Magic & Modernity in British Art og var inspireret af "hedemordene", som fandt sted i perioden 1963-65.

Mord på heden

Her myrdede makkerparret Ian Brady og Myra Hindley mindst fem børn, som i flere tilfælde var blevet seksuelt misbrugt, og begravede dem efterfølgende på Saddleworth Moor, hvor fortælleren i Morriseys novelle møder et spøgelse.

"Hvor mange ulykkelige har Saddleworth hede som deres sidste hvilested?", spørger han i novellen, med henvisning til at man i 1987, mere end tyve år efter den oprindelige retssag, fandt yderligere en grav på heden.

Morrisseys selvbiografi forventes på gaden til december 2012. Der ligger endnu ikke en fast dato for udgivelsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA