x

Grøn Koncert 2011 sparket i gang i Esbjerg

Grøn Koncert 2011 sparket i gang i Esbjerg

Torsdag åbnede årets række af Grøn Koncert-arrangementer, og GAFFAs udsendte medarbejder kan i dag rapportere om en række kunstnere i fin form, varierende fra det fænomenale til det absolut acceptable. Mest begejstret var Mikkel Asferg for Kashmirs præstation, som han har honoreret med fem stjerner og konklusionen:

"Kashmir var veloplagte fra første guitarstrøg og spillede hvert eneste nummer, som var det koncertens sidste. Hvis de holder denne standard på resten af den grønne karavane, så har de næste byer bestemt noget at se frem til".

Men også Medina, De Eneste To, Tv-2, Nik & Jay og Tim Christensen leverede ifølge vor mand i Esbjerg gode, træfsikre - og alle firestjernede - præstationer. Mindst imponeret var Asferg over Dúné og DJ Katos koncerter. Sidstnævnte inkluderede ellers gæsteoptrædener fra blandt andre The Storm og Infernal, der begge er blevet føjet til programmet i sidste øjeblik.

Største program nogensinde

Med disse tilføjelser kan årets arrangement, som er det 29. i rækken, i øvrigt bryste sig af det mest omfattende program til dato. Samtidig kan Muskelsvindfonden, som står bag Grøn Koncert, fejre 40 års jubilæum. Indsamlingschef i Muskelsvindsfonden Theis Petersen udtalte i en pressemeddelelse i går:

- At 10.000 vestjyder trodser regnvejret for at feste til Grøn Koncert er imponerende, men er også en fantastisk respons på vores musikalske lineup i år, hvor vi kan præsentere flere kunstnere end nogensinde. Verjudsigten ser lysere ud for de kommende dage - og vi glæder os til at fortsætte festen i Randers. Tuborg, Muskelsvindfonden og 700 frivillige står klar til at give deltagerne en fantastisk koncertoplevelse de næste ti dage.

Grøn Koncert fortsætter sin koncertrække dag (fredag den 15. juli, red.) i Randers, hvor der afholdes Grøn Koncert for første gang. Herefter følger Århus og Aalborg henholdsvis lørdag og søndag. Næste uge besøges Kolding, Odense, Næstved, og det hele slutter af i Valby søndag den 24. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA