x

Mejeriet er klar med nyt

Mejeriet er klar med nyt

Rapperne Lassemand, Big Daddy Larsen og produceren Mixi er endnu engang klar med et udspil. Ep'en, der har fået titlen Spildt Mælk, omhandler livet i Aarhus med faste forhold, belastende underboer og de manglende evner som gør-det-selv-mænd.

Spildt Mælk er en online-udgivelse, som er gæstet af Bumsestilens Thomas T, den kvindelige rapper og sanger Sara Stendevad og Tyde T.

"Det er en stor ære for os at have Thomas T, som er et af vores store idoler, med i hjemmestudiet i Aarhus. Og så var vi bare smadrede af grin over Tyde T's telefon-skit, som blev lavet live over telefonen. Næste gang håber vi at kombinere kræfterne i et fællesnummer!", fortæller Lassemand om gæsterne i en pressemeddelelse.

Mejeriet har gennem de seneste 10 år været fast inventar i den danske hiphop-undergrund med deres lyd af 90'ernes sample-baserede hiphop blandet med en god portion humor og en ærlighed.

I 2010 kombinerede gruppen skuespil og hiphop og fortalte derigennem om de problemer, der følger med at flytte fra landsbyen Brørup til storbyen Aarhus i deres bud på en hiphop-teaterkoncert. Denne udsolgte teaterkoncert var en del af teaterfestivalen QuongaFest.

Hiphop-trioen har tidligere haft mulighed for at varme op for prominente navne som Jøden, Negash Ali, Pede B og UFO Yepha. I 2009 udkom ep'en Frisk Fra... som nu følges op af den nye ep Spildt Mælk, som allerede nu kan hentes via 24-7 (TDC), iTunes, NOKIA, Wimp (Telenor) og Basepoint-netværkene.

Tracklisten for Spildt Mælk er som følger:

1. Intro
2. Landlig Idyl
3. Handymayn Feat. Thomas T
4. Dårlig Smag
5. Dagens Gode Gerning
6. Underboen Feat. Sara Stendevad

Gratisalbummet Frisk Fra... kan downloades her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA