x

Gratis festival i Lejet

Gratis festival i Lejet

Der er både etablerede bands og kommende debutanter på programmet, når Tisvildeleje afvikler deres egen gratis festival, Musik i Lejet.

På en location ved strand og hav, serverer Musik i Lejet en række koncerter i løbet af den kommende weekend. Blandt line-up'et kan man finde navne som WhoMadeWho (billedet), When Saints Go Machine og Aage Jæger fra Den Sorte Skole.

I 2005 udsendte WhoMadeWho deres selvbetitlede debutalbum, og siden har der været vind i sejlene hos de tre diskorockere. De har netop bevist deres værd på årets Roskilde Festival, hvor de fredag nat den 1. juli leverede en anmelderrost koncert på Arena-scenen. Deres optræden resulterede efterfølgende i, at en af Tysklands største tv-stationer købte rettighederne til deres Roskilde-koncert.

Om Musik i Lejet skriver bagmændene på deres hjemmeside:

"Musik i Lejet er en gratis musikfestival i weekenden d. 22. juli – 24. juli 2011 ved bådhuset i Tisvildeleje. Musik i Lejets to nøgleord er "musik" og "glæde". Med dette afsæt er lokalbefolkning og sommergæster indbudt til musik, fest og kvalitetsoplevelser i sommerens absolutte højsæson. Musik i Lejet udspringer af ønsket om at fremme det lokale kulturliv i Tisvildeleje. Musikken udvælges på baggrund af originalitet, integritet og professionalisme. Det gælder såvel de større mere kendte bands og de upcoming bands, der spiller på festivalen".

Arrangementet finder som nævnt sted i Tisvildeleje i dagene fra den 22-24. juli, og koster 0 kr.

Du kan finde mere information omkring festivalen, programmet og meget mere på Musik i Lejets hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA