x

Se Vetos åbningskoncert

Se Vetos åbningskoncert

Den 30. juni kl. 18.00 satte Veto liv i Orange Scene, og koncerten blev efterfølgende tildelt fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen, som blandt andet skrev:

"De unge elektrorockere åbnede Orange Scene med lige dele ydmyghed og gåpåmod. Og bestod til fulde prøven (...) Uvejret havde netop lagt sig, som Veto stod foran den ærefulde opgave at åbne festivalen officielt. Og de var ikke længe om at kaste et musikalsk uvejr ud over masserne foran Orange Scene. Der blev fra starten spillet hårdt og tilnærmelsesvis brutalt. Det var torden og lynild fra de unge himmelstormere, der efter tre albumudgivelser viste sig voksne nok til den store scene.

Det var en imponerende fuldfed elektronisk lyd, der skar sig gennem det mørke skydække. Og pludselig var det ellers formørkede orkester det lysende og varme indslag på en halvkold tidlig torsdag aften. Havde man på forhånd haft bange anelser om Vetos formåen i den store skala, så viste de ganske overbevisende, at deres musik gør sig fortrinligt i bredformat (...) Men publikum blev aldrig hægtet af, fordi Veto med stor professionalitet doserede deres koncert, så de samlende sange kom drypvis koncerten igennem. Det var ganske modigt, og lykkedes heldigvis på udmærket vis".

Nu kan du så bedømme, om du er enig eller uenig, selvom du ikke var til koncerten. Du kan også bare gense åbningskoncerten og nyde lidt Roskilde-stemning, mens vi venter på næste år, for hele Vetos åbningskoncert kan nu ses via Roskilde Festivals hjemmeside under tv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA