x

Lucy Love til Australien

Lucy Love til Australien

I 2009 udgav den unge rapper Lucy Love sit debutalbum Superbillion, og har siden haft god og stabil vind i sejlene. Efterfølgende er albummet Kilo udgivet i 2010, og rappersken har derudover givet en længere række koncerter.

En australsk version af albummet Kilo blev fornylig udgivet i Australien og New Zealand, med singler på MTV og i radioen. Og i den forbindelse er Lucy Love blevet tilbudt at turnére med den australske festival Stereosonic. Festivalen er kendt for at have en stærk elektronisk profil, og gæster i løbet af sin tour fem af landets største byer. På plakaten for Stereosonic kan man blandt andre finde navne som Mr. Oizo, Armin Van Buuren, LmFao, Afrojack og Zombie Nation.

Du kan læse mere om Stereosonic og programmet her.

I en pressemeddelelse lyder det, at "Lucy Love, Yo Akim, danserne og crewet glæder sig uhørt til at tage af sted".

På den anden side af jorden, her i Danmark, har du stadig mulighed for at opleve Lucy Love. Allerede på søndag den 24. juli kl. 18.00 gæster hun Nemoland (Christiania). Koncerten er gratis.

Derudover vil hun være at finde på Danmarks Grimmeste Festival fredag den 5. august og årets udgave af Danmarks Smukkeste Festival fredag den 12. august. Fredag den 28. oktober lægger hun vejen forbi Store Vega i København.

Billetter til koncerten i Store Vega kan købes via GAFFA Live, Vegas egen hjemmeside, Billetlugen.dk og i Fona-butikker. 

Du kan også følge med på Lucy Loves officielle hjemmeside, som opdateres løbende.


 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA