x

Bruce Dickinson modtager æresdoktorgrad

Bruce Dickinson modtager æresdoktorgrad

Æresdoktorgraden bærer titlen Music, og blev overrakt til Dickinson fra Queen Mary University i London. Dickinson brugte den første del af sin tid på universitetet, som en mulighed for at forfølge sin passion for musik, skriver gigwise.com. 

I går skrev vi på GAFFA, at Pulp-frontmanden Jarvis Cocker ligeledes fornylig har modtaget en æresdoktorgrad - i hans tilfælde fra University Of The Arts i London.

Ved siden af heavy-bandet Iron Maiden er sanger Bruce uddannet pilot og ansat hos Astraeus Airlines, hvor han i 2010 blev udnævnt som marketingchef. Med sin erfaring bag cockpittet er det ham der står for at flyve resten af bandet rundt til diverse koncerter i deres helt eget Boeing 757, som har fået navnet Ed Force One.

I dette års udgave af Roskilde Festival gæstede heavy metal-bandet Orange Scene torsdag den 30. juni. GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez, gav koncerten fire ud af seks stjerner, og skrev blandt andet:

"Bruce Dickinsons evner som showmand og indpisker af Guds nåde er tydeligvis ikke blevet ringere i løbet af årene, og hans imponerende lungekapacitet er for de fleste af numrenes vedkommende også intakt."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA