x

Noel Gallagher synger ikke om Liam

Noel Gallagher synger ikke om Liam

Noel Gallagher insisterer på at hans nye single The Death Of You And Me ikke har noget at gøre med lillebror Liam, skriver The Telegraph.

"Betydningen bag singlen er, at hvis du aldrig forlader et sted, vil det ende med at slå dig ihjel. Den handler om folk, der flygter fra deres vante omgivelser, og altså ikke om Liam og mig", udtaler Noel til The Telefraph.

I 2009 blev Noel og Liam uvenner, da storebror og guitarist Noel, besluttede sig for at forlade bandet Oasis ved udgangen af deres daværende verdensturné. Liam havde efterfølgende kastet en blomme efter sin bror og truet ham med en guitar. Liam har tidligere twittet, at hans bror er en skidt fyr, og til en koncert i London fortalte Liam, at hans storebror har store problemer med at være den laveste af de to brødre.

Noel Gallagher's High Flying Birds er co-produceret af Noel og David Sardy, og er blevet indspillet i London og Los Angeles.

Førstesinglen fra albummet Noel Gallagher's High Flying Birds frigives den 21. august. Albummet sendes på gaden den 27. september.

Du kan se traileren til førstesinglen her.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA