x

Damon Albarn indspiller nyt

Damon Albarn indspiller nyt

Som vi tidligere skrev på GAFFA, har Damon Albarn gang i mange nye projekter. Det ene projekt er sat sammen i samarbejde med velgørenhedsorganisationen Oxfam og går ud på, at Albarn skal besøge Den Demokratiske Republik Congo, hvor han sammen med dj's og producere vil indspille og sample congolesisk musik med ambitioner om at færdiggøre et album i løbet af én uge.

Ifølge NME Magazine vil Albarn på sin rejse være i selskab med Kwes, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Franz Ferdinands producer Dan The Automator, hiphop-producer Jneiro Jarel, XL Recordings-boss Richard Russell med flere.

Albarn har tidligere indspillet i Afrika, hvor han blandt andet har produceret albummet Mali Music fra 2002, udarbejdet elementer til Blurs sidste studiealbum Think Tank fra 2003 og foretaget optagelser i Nigeria med band-makker Tony Allen fra The Good, The Bad & The Queen. 

Blurs guitarist Graham Coxon og trommeslager Dave Rowntree har tidligere fortalt, at bandet har diskuteret mulighederne om snart at udgive nyt, men intet er endnu blevet fastlagt. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA