x

Refshalen Festival er klar med programmet

Refshalen Festival er klar med programmet

Når 2011-udgaven af Refshalen Festival afholdes den 6. august, vil 14 upcoming-navne levere musikken. Blandt de udvalgte kan man finde Kandy Kolored Tangerine (billedet), som udgav deres debutalbum "The Perfect Swell" i 2009, et album, der modtog fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Simon Christensen.

Bandet, hvis navn er snuppet fra Tom Wolfes essaysamling, har efterfølgende optrådt på Spot Festival i Aarhus og Roskilde Festival i 2010.

Om koncerten på Refshalen Festival fortæller trommeslager A. H. Starr i en pressemeddelelse:

"Vi havde et godt år sidste år, hvor vi spillede på en række spillesteder og festivaler, men på det seneste har vi været i gang med nyt materiale. Vores musik er nok blevet lidt mere lettilgængelig og poppet. I stedet for at kigge ned på vores sko, mens vi spiller, så kigger vi nu mod skyerne og er mere udadvendte".

Refshalen Festival bliver afholdt på Refshaleøen, og er et samarbejde mellem de fem københavnske øvelokaleforeninger Rusk, Rytmisk Musik København, Musikbunkeren, Bedrock og Refshalen, som Kandy Kolored Tangerine blandt mange andre bands også har benyttet sig af.

"Det er den største gave, man kan ønske sig som musiker. Flere steder må man ikke spille om natten, men her ligger det nede i en gammel bunker, så vi forstyrrer ikke naboerne eller bandet i lokalet ved siden af", forklarer trommeslageren, der glæder sig til at komme tilbage på scenen.

"Vi blev spurgt, om vi ville spille på festivalen, og det sagde vi selvfølgelig ja til. Fordi vi ser det som en mulighed for at komme ud at spille noget af vores nye materiale".

Udover Kandy Kolored Tangerine byder Refshalen Festival 2011 også på navne som Emma Acs, Shogun Assassins og Dukes Of Blizzard.

"Det er for det første helt vildt fedt, at det er gratis at komme ind, så kommer der jo flere. Og så er det en god måde at møde musikere fra de andre foreninger på", mener A. H. Starr.

Refshalen Festivalen finder sted på Refshaleøen, Refshalevej 207 lørdag den 6. august - samme dag som den københavnske havnefestival "Kulturhavn".

Der er gratis adgang til festivalpladsen, hvor musikken spiller mellem kl. 14.00 og kl. 24.00. 

Programmet for Refshalen Festival 2011 lyder som følger:

Lille scene
14.00: Machinery of Joy
15.20: Evil Sons of the Blues
16.40: Soreazis
18.00: Less Win
19.20: Sunntann
20.40: Mount Rushmore Safari
 
Store scene
14.40: Chicago In Flames
16.00: Captain Clutch & Crew
17.20: Overskæg
18.40: TBA
20.00: Dukes of Blizzard
21.20: Shogun Assassins
22.10: Kandy Kolored Tangerine
23.10: Emma Acs
Du kan finde mere information via Refshalen Festivals hjemmeside.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA