x

TV On The Radio og Interpol topper prisuddeling

TV On The Radio og Interpol topper prisuddeling

TV On The Radio (billedet) og Interpol løb med hovedpriserne ved gårsdagens uddeling af priser ved independent-prisuddelingen Plug Awards. TV On The Radio vandt ifølge Billboard.com prisen for Årets Album for ”Desperate Youth, Blood Thirsty Babes”, mens Interpol løb med prisen for Årets Kunstner.

Det er således den anden independent-pris, som TV On The Radio vinder inden for blot nogle få måneder med deres unikke blanding af jazz, soul, dub, rock og electronica. Bandet vandt også den meget prestigefyldte Shortlist Prize i november sidste år.

Blandt de andre vindere i de i alt 24 kategorier kan bl.a. nævnes The Arcade Fire, der blev udråbt til Årets Nye Navn, og Tom Waits og Jean Grae, der blev valgt som hhv. bedste mandlige og kvindelige artist.

Kriteriet for nominering til en Plug Award er i alt enkelhed, at albummet skal være udgivet på et independent label, og selve nomineringen foretages af en komite af kompetente folk fra indepentdent-miljøet. Selve udvælgelsen af vinderne bliver afgjort ved en internetafstemning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA