x

Nicki Minaj får beskeden bøde for at bande

Nicki Minaj får beskeden bøde for at bande

Under en koncert til Reggae Sumfest i Montego Bay på Jamaica i sidste uge overtrådte rapperen Nicki Minaj loven ved at bande i sine tekster, skriver The Guardian.

Det var Minajs første optræden på øen, der stærkt håndhæver love mod banderi under koncerter. Kort efter sin optræden som hovednavn til Reggae Sumfest blev Minaj kontaktet af politiet, som stillede hende for en domstol i går den 28. juli. Men Minaj dukkede aldrig op, og hun er nu beordret til at betale en bøde på 1000 jamaicanske dollar, hvilket svarer til cirka 60 danske kroner. 

På sin Twitter-profil har Minaj efterfølgende joket med hændelsen:

"Jeg sværger på, at det er det sjoveste, jeg nogensinde har oplevet".

I-Octane, som ligeledes optrådte på festivalen, blev frarådet at udføre sit marihuana-nummer "Puff It", og i 2005 blev Sizzla sendt to uger bag træmmer, efter at have sunget om at dræbe homoseksuelle.

I 2010 udgav Nicki Minaj sit debutalbum "Pink Friday", der modtog fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez, som blandt andet skrev:

"25-årige Nicki Minaj har på bedste Lil Wayne-vis formået at skabe en habil hype omkring sig selv med et par solide mixtapes og et væld af gæsteoptrædener hos prominente kollegaer som Drake og Kanye West og førnævnte Weezy. Nu er debuten så endelig på gaden, og Pink Friday byder på et miks af hårde hiphop-angreb og en overraskende mængde vellydende popsange."

Nicki Minaj resjer i øjeblikket rundt i USA som support for Britney Spears. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA