x

Kurt Vile bliver opgraderet

Kurt Vile bliver opgraderet

Den amerikanske folkrock-musiker Kurt Vile og hans band The Violators har tidligere annonceret, at de gæster Danmark for at levere koncert på Posten i Odense den 24. august. Kort efter lød det, at de ville udvide besøget med en koncert på Lille Vega i København 30. august. 

Vile er så eftertragtet, at Vega-koncerten nu flyttes fra Lille Vega til Store Vega - samme dato og tid, og billetter der er købt til koncerten i Lille Vega er gyldige i Store Vega.

Siden debutalbummet "Constant Hitmarker" fra 2008 har Vile udgivet to ep'er og tre album, senest i marts, hvor han kunne udvide sit bagkatalog med et fjerde studiealbum, "Smoke Ring For My Halo". Albummet har producer John Angello med inde over; en producer, som tidligere har produceret for navne som Sonic Youth og Dinosaur Jr.

GAFFAs anmelder Finn P. Madsen tildelte albummet fem ud af seks stjerner, og skrev blandt andet:

"På "Smoke Ring For My Halo" har kunstneren med base i Philadelphia fået de store melodier til at flyde og skabt et betagende værk. Det er stadig kunstnere som Dylan, Springsteen og ikke mindst en drømmende udgave af Deerhunter, der springer frem på nethinden, når Kurt Vile ubesværet og frit lader sine sange træde i karakter".

Billetter til koncerten, der er flyttet fra Lille Vega til Store Vega den 30. august kl 21.00, kan erhverves via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA