x

Prince ønsker lillaklædt publikum

Prince ønsker lillaklædt publikum

Prince, som er artist director på sin egen NPG Festival, der finder sted på 10-Øren i København den kommende weekend, har besluttet, at festivalens gennemgående farve skal være lilla, en farve som har fulgt ham som en del af hans kunstneriske udtryk gennem tre årtier.

Medarbejdere, VIP-lounges, diverse kunstinstallationer og pladsen generelt vil være dækket med lilla for at skabe en "Purple Weekend" på festivalpladsen. Og derfor opfordrer Prince alle fans til at bakke op om "Purple Weekend" ved at tage lilla tøj på til festivalen.

Arrangøreren ICO Concerts informerer om, at de lilla-klædte endda har mulighed for at vinde en række stærke præmier: "Hovedpræmien er én uges MINI til fri afbenyttelse, sponsoreret af Terminalen København. Der er også gavekort fra Billetlugen og Scandic Hotel på højkant".

For at deltage i konkurrencen skal man tage et billede af selv iført lilla tøj ude på selve koncert-pladsen. Herefter skal billedet uploades til ICO Concerts' Facebook-side. Vinderne af de mest opfindsomme udklædninger trækkes på tirsdag den 9. august kl. 12.  

Til søndagens udgave af NPG Festival vil Frisko servere gratis blueberry icecream, som udleveres ved indgangen til alle gæster iført lilla tøj.

NPG Festival finder sted på 10-Øren i København, lørdag den 6. august og søndag den 7. august. Prince er hovednavn begge dage, og de øvrige kunstnere er som følger:

Lørdag:
Larry Graham
Chaka Khan
Raphael Saadiq
Paloma Faith
Nikka Costa

Søndag:
Maceo Parker
Chaka Khan
Janelle Monae
Nikka Costa

Der er få billetter tilbage, som kan erhverves via Billetlugen.dk.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA