x

Tori Amos afslører detaljer om nyt album

Tori Amos afslører detaljer om nyt album

Med mere end 12 millioner solgte album og en længere række Grammy- og Brit Award-nomineringer er Tori Amos en af de mest succesfulde og indflydelsesrige kvindelige kunstnere i sin generation.

Nu er hun klar med sit 12. studiealbum, som er blevet tildelt titlen "Night Of Hunters" og er sangerindens første fra pladeselskabet Deutsche Grammophon, der primært er kendt for klassisk musik.

Det nye album vil ved sin udgivelse være tilgængeligt i både en standard- og en deluxe-udgave samt i digital format.

Ifølge purplerevolver.com er det kommende album inspireret af klassiske kompositioner gennem de seneste fire hundrede år fra blandt andre Bach, Schubert, Granados og Satie. Derudover er albummet hendes første album, som udelukkende er spillet på akustiske instrumenter.

Til indspilningen af "Night Of Hunters" har Amos sammensat et orkester af markante kunstnere fra den klassiske verden, heriblandt den polske strygekvartet Apollon Musagète og den tyske klarinettist Andreas Ottensamer. 

"Jeg har brugt strukturen af en klassisk sangcyklus for at fortælle en igangværende moderne historie. Hovedpersonen er en kvinde, der befinder sig i de døende gløder af et forhold", har sangerinden forklaret på sin hjemmeside.

Albummet "Night Of Hunters" sendes på gaden den 26. september.

Tracklisten til albummet "Night Of Hunters" er som følger:

1. Shattering Sea
2. Snowblind
3. Battle of Trees
4. Fearlessness
5. Cactus Practice
6. Star Whisperer
7. Job's Coffin
8. Nautical Twilight
9. Your Ghost
10. Edge of the Moon
11. The Chase
12. Night of Hunters
13. Seven Sisters
14. Carry

Tori Amos følger albummet op med en verdensturné, der også bringer hende til Danmark. Materialet fra albummet vil kunne høres fra Det Kongelige Teaters Gamle Scene fredag den 21. oktober og til en ekstrakoncert lørdag den 22. oktober.

Billetter kan købes via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA