x

Ungdomshuset udgiver historisk cd

Ungdomshuset udgiver historisk cd

Ungdomshuset har efterhånden mere end 22 år på bagen som spillested, og stedet har altid været præget af en vilje og et mod til at give plads til det eksperimenterende og mindre strømlinede. At dette er tilfældet dokumenteres nu på en ny udgivelse, hvor diverse sjældne og ikke tidligere udgivne numre sammen med diverse liveoptagelser bliver samlet.

Compilation-albummet vil bl.a. indeholde sjældne og ikke tidligere udgivne numre med gamle kendinge som Disneyland After Dark, Kalashnikov, Skalar, Æter og Paragraf 119. Desuden vil albummet indeholde en god bunke liveoptagelser med bands som Einstürzende Neubauten, Rollins Band, The Nomads, Alive With Worms, Sort Sol (billedet) og ikke mindst Povl Dissing & Benny Andersen.

Ikke mindst Einstürzende Neubautens optræden i Ungdomshuset i midt-80'erne er historisk, da bandet under koncerten begyndte at bore i Ungdomshusets gulv, hvilket medførte tumulter mellem band, publikum og stedets personale.

Albummet, der udgives som cd og dobbelt vinyl, vil blive præsenteret ved en release-party på Ungdomshuset d. 4. marts, hvor Pranksters, The Zero Point og Powergrill vil levere den musikalske underholdning.

Se Ungdomshusets hjemmeside her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA