x

Made In Esbjerg Inviterer

Made In Esbjerg Inviterer

Fredag den 12. august løber Esbjerg Festuge af stablen sammen med tredje udgave af Made In Esbjerg.

Spillestedet Tobakken i Esbjerg vil over fem dage huse musik, hygge og god stemning, og fire af de bands, der skal sørge for dette, er Meridian, Business Stress Express, Nano og Big Sky Country.

Fredag den 12. august holder Made In Esbjerg rockfest, og her gæster Supercharger og Rock Hard Power Spray festivalen. Det nye esbjergensiske band Mirrorville, som er dannet af forhenværende Mikkel Schack Band, kigger også en tur forbi. Bandet har udgivet albummet "About To Destroy Something Beautiful" og vil i denne forbindelse give en smagslytter på helt nye numre fra deres kommende plade. Sammen med Mirrrorville og det andet lokale band Kabaret Sybarit præsenterer Made In Esbjerg fire udenbys navne, som matcher de lokale bands.

Lørdag den 13. august vil være Balkan-inspireret. Her får lokale Kabaret Sybarit (billedet) besøg af Tako Lako og Skvulp, som alle tre vil fylde aftenen med skæve og anderledes melodier og toner. Til dette års Spot Festival tildelte GAFFAs anmelder Rebecca Thuesen Tako Lako seks ud af seks stjerner i en live-anmeldelse og gav dem blandt andet følgende ord med på vejen:

"Faktisk vil jeg driste mig til at sige, at dette er en af de mest veludførte koncerter, jeg nogensinde har overværet. Det er en af de eneste koncerter, jeg har været til, både i og uden for jobbet som anmelder, hvor jeg har haft lyst til at hoppe op på scenen og være med i festen, der foregik deroppe".

De fire fremadstræbende bands er nogle, Made In Esbjerg gerne vil introducere for det energiske og nysgerrige publikum:

"Vi kunne jo se til showcasen i februar, at nysgerrigheden og interessen for ny musik er stor i Esbjerg. Og der findes spændende musik andre steder, som vi er sikre på, esbjergenserne vil sætte pris på… Specielt sammen med den gode lokale musik. Vi har inviteret Rock Hard Power Spray, Supercharger, Tako Lako og Skvulp, fire bands, som har noget spændende at byde på, og som passer stilmæssigt med Mirrorville og Kabaret Sybarit".

På Made In Esbjerg vil der udover musik, hygge og god stemning være iPod-battles, sofa-afslapning, pølsevogn og andre udspil på den store forplads.

For at deltage i herligheden kan du enten købe dagsbilletter eller fem-dages armbånd.
 
En dagsbillet koster 70 kr, og et fem dages armbånd (gælder alle dage) koster 100 kroner.

De bands der kan opleves på Made In Esbjerg 2011 er følgende: 
Mirrorville, Kabaret Sybarit, Kellermensch, Powderhog, Mads Björn, Big Sky Country, Gustav Foss, Jonas Rendbo, Rasmus Madsen, Priscilla White, Byhr, Nano, Autofiction, Bumsestilen, Signe Juhl, Martin Majgaard, Business Stress Express, Caustic, Sacrificial, Aphyxion, Meridian, Rock Hard Power Spray, Supercharger, Tako Lako, Skvulp, Martin Meincke og Ninna Andreasen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA