x

Riverside Rock i Silkeborg aflyser fredagen

Riverside Rock i Silkeborg aflyser fredagen

Riverside Rock i Silkeborg bliver skåret ned til én dag, fordi publikum svigter rockfesten, skriver Midtjyllands Avis.

I løbet af denne weekend afholdes der Riverside Rock i Indelukket i Silkeborg, men arrangørerne fra Silkeborg KFUM aflyser fredagens koncerter, på grund af svigtende salg med under 1000 billetter.

"Det ville ikke være en fest, hverken for publikum eller musikere", udtaler KFUMs musikbooker Lars Boeberg til Midtjyllands Avis.

Lars Boeberg mener, at svigtet skyldes de mange andre arrangementer, der afvikles i Silkeborg i august, samt at et af navnene, Aqua, endnu ikke er aktuelle med et nyt album. De bands, der er blevet strøget sammen med fredagens program, er Aqua (billedet), Saybia og Sys Bjerre.

Riverside Rock afvikles stadig i morgen lørdag den 6. august, hvor der er solgt mere end 2000 billetter, og programmet byder på Kashmir, Tina Dickow og The Rumour Said Fire.

De, der har købt billet til fredag, kan i stedet få to billetter til lørdagens koncert eller tre, hvis de har købt billet til begge koncertdage. Vil man det, så skal man bare møde op, når der åbnes klokken 18 i Indelukket lørdag. Ellers kan man få fredagsbilletter refunderet, hvor man har købt dem, fra på onsdag eller via nettet få refunderet fredags-delen, hvis man har en billet til begge dage, oplyser Midtjyllands Avis.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA