x

Twin Sister er klar med debut og Vega-koncert

Twin Sister er klar med debut og Vega-koncert

Til oktober får man muligheden for at opleve amerikanske Twin Sister live i Danmark, i Vega i København. Efter at have spillet i forskellige bands slog sangerinden Andrea Estella og guitaristen og sangeren Eric Cardona pjalterne sammen og dannede bandet i 2008 sammen med tre andre musikere.

Sidste år udkom næsten-debutalbummet "Vampires With Dreaming Kids/Colour Your Life", som reelt set er to tidligere udgivne ep'er fra henholdsvis 2008 og 2010 lagt sammen i én. Debuten sikrede sig fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Christian Erin Madsen, som blandt andet skrev:

"Lige så essentielt drømme og flyvsk filosofi kan være for skaberkraften i musik, lige så faretruende retningsløst kan det ende, hvis alle inspirationerne ikke tøjles. Kvintetten Twin Sister fra Long Island i New York manøvrerer på inspirerende facetteret og charmerende vis i dette univers".

Den 27. september er bandet klar med deres første egentlige fuldlængde-album med titlen "In Heaven", herhjemme via pladeselskabet Playground, og ifølge Twin Sister er sangene som et overdådigt fyrværkeri-show med ungdommelighed og glød.

Førstesinglen "Bad Streets" kan høres her

Fredag den 28. oktober optræder Twin Sister for første gang i Lille Vega i København.

Billetsalget er netop startet, og billetter kan erhverves via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA